Rokemp Motoren

UITNODIGING OPENINGSSPEKTAKEL

Op zaterdag 4 mei opent Rokemp Motoren zijn deuren voor een dag vol opwinding en avontuur voor motorliefhebbers van alle leeftijden.

Een van de hoogtepunten van de dag is de “wiel wissel challenge”, waar deelnemers hun vaardigheden kunnen testen in het snel en efficiënt wisselen van motorwielen. Het wordt een spannende race tegen de klok, waarbij nauwkeurigheid en snelheid cruciaal zijn. Word jij de dagwinnaar?

Voor degenen die dromen van het balanceren op één wiel, biedt de “wheelie simulator” de perfecte gelegenheid om deze vaardigheid te oefenen in een veilige en gecontroleerde omgeving. Met realistische simulatie en deskundige begeleiding kunnen deelnemers hun grenzen verleggen en de sensatie van het opstijgen op één wiel ervaren.

Voor de jongere bezoekers staat er een springkussen klaar, waar ze zich kunnen uitleven en plezier kunnen maken terwijl de ouders genieten van de vele motorgerelateerde attracties.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt de Bridgestone bandenactie een kans voor bezoekers om hun motoruitrusting te upgraden met hoogwaardige banden tegen speciale prijzen. Een perfecte gelegenheid om de prestaties en veiligheid van hun motor te verbeteren.

Of je nu een doorgewinterde motorrijder bent of gewoon gepassioneerd bent door alles wat met motoren te maken heeft, de opening van Rokemp Motoren op 4 mei belooft een dag vol actie, plezier en opwinding te worden die je niet wilt missen. Kom langs en doe mee aan de festiviteiten terwijl we samen de opening van de nieuwe showroom en werkplaats vieren!